Tickets

Late tickets nu beschikbaar

Don’t say we didn’t warn you. Alle regular tickets hebben een eigenaar gevonden en we zijn nu aangekomen bij onze late tickets. Kan snel gaan. Koop jouw late ticket nu snel via de ticketbutton!

Regular tickets bijna uitverkocht!

Flierefluitend de lente starten met een kaartje voor Ohm Festival? Tip van ons: scoor ze snel, we zijn namelijk bijna door onze regular tickets heen. Nog precies 80 nachtjes slapen tot je meest flamboyante festivaloutfit weer uit de kast mag. ❤️

dit is de line-up

Zonnestralen op je gezicht. Golven aan de horizon. Industriële gebouwen rondom je op het terrein. De perfecte blend van onderdelen voor een heerlijke zomerdag. Wat mist er dan nog? Een killer line-up natuurlijk, en laten we die nou net voor je geregeld hebben.

Op 8 juni staat deze lijst aan toptalent voor je klaar om je de dag van je leven te bezorgen. Zoals je dat van ons gewend bent. Iets met een wekkertje op 13 februari om 12:00. Be there or be a vierkant.

OP 8 JUNI IS OHM FESTIVAL TERUG!

Na een flinke winterslaap zijn we helemaal terug en we hebben een bom energie voor jullie in petto deze zomer waar je bang van wordt. Zitten jullie klaar? Het is weer bijna tijd om thuis te komen!

Hier raak je jezelf kwijt,
En vind je elkaar weer terug.

Aan het water, in de loods of tussen het gras.
Alles voelt als thuis.

Verloren vrienden dwalen uit het zicht,
en nieuwe connecties vullen de dansvloer.

Ontkoppel jezelf van het alledaagse,
en morgen zien we dan wel weer.

Ohm Festival 2024
Tijd om thuis te komen.

Tickets
Kaartverkoop start 13 februari om 12:00 via ohmfestival.nl

Locatie
Lijm & Cultuur
Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft

Info
Zaterdag 8 juni 2024
13:00 – 23:00
18+

winnende bekernummers

Na het festival je laatste beker ingeleverd en het muntje mee naar huis genomen? Heel goed! Hieronder de winnende nummers die 2 kaarten voor Ohm Festival 2024 hebben gewonnen. Zit jouw nummer ertussen? Maak een foto van je bekermunt en mail deze naar info@ohmfestival.nl. ❤️

> 19565
> 18819
> 17818
> 19445
> 17712
> 19762
> 17573

DIT WAS OHM HERFSTFESTIVAL 2023

Zo dan. Dat was Ohm Herfstfestival 2023. Ruim 50.000 stappen, sicke lasers, stralende discoballen, belachelijk goede sets en ontelbaar veel nieuwe vrienden verder. Zaterdag was een warme dag in koude temperaturen vol liefde, stralende glimlachen en heeeeeele zieke platen. Dankbaar voor de herinneringen die we hebben gemaakt. Jullie voelen niet alleen als familie. Jullie zijn familie. Dit was magisch.

NU TIJD VOOR EEN WINTERSLAAP.

DE LAATSTE INFO

Openingstijden & locatie

Ohm Herfstfestival vindt plaats op Lijm & Cultuur in Delft. Het festival is van 14.00 tot 23.00. Om 20.00 gaan de deuren dicht.

Tickets

We werken met sealed tickets. Dit zijn tickets die kort voor het festival gedownload kunnen worden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden krijg je hierover een update per e-mail.

Ticket kwijt? No worries. Die vind je gemakkelijk weer terug!

[KLIK HIER]

Bereikbaarheid

Met het OV reis je naar station Delft Campus. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar het terrein. Kom je met de fiets of lopend? Superfijn! Navigeer naar Lijm & Cultuur en volg de borden vanaf daar.

Algemene info

Ohm is pin only. Cash wordt niet geaccepteerd.

De stages zijn allemaal overdekt, maar tussen de stages loop je buiten. Zorg dus dat je je warm aankleedt, laagjes zijn key!

We hebben kluisjes. De online verkoop is gestopt, maar je kunt nog kluisjes aanschaffen op het terrein. We hebben er genoeg.

We verkopen geen sigaretten en/of vapes op het terrein. We willen je vragen je peuken weg te gooien in de prullenbakken en niet op de grond.

Je hebt maar 1 paar oren. Zorg dat je die goed beschermt en neem dus oordoppen mee. Vergeten? Geen probleem, we verkopen gehoorbescherming op het terrein.

Hard cup recycle systeem

We werken met een hard cup recycle systeem. Betaal 0,5 munt aan de bar voor je eerste beker of petflesje. Is je beker of flesje leeg, lever deze dan in bij de bar als je een nieuw drankje haalt, dan wordt je beker of petflesje gratis omgeruild voor een nieuwe beker of petflesje.

Ben je de beker zat? Dan kan je deze bij de barren tijdelijk inruilen voor een bekermunt. Wil je weer een nieuw drankje, dan ruil je je bekermunt weer in voor een beker of petflesje en hoef je dus niet opnieuw te betalen.

Winactie bekermunt

We willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Om dit te stimuleren, werken we met hardcups. Hierboven heb je gelezen hoe dat proces in elkaar zit.

Ga je naar huis na Ohm Herfstfestival? Lever dan je laatste beker in bij de bar. Met de bekermunt die je dan terugkrijgt, kun je mooie prijzen winnen. Na het weekend maken wij de winnende nummers bekend via Instagram.

Heel veel zin om al jullie knappe koppies weer te zien. DIKKE KUS EN TOT ZATERDAG!

LATE TICKETS BIJNA UITVERKOCHT!

Jullie gaan als de brandweer, gek! Late tickets voor Ohm Herfstfestival volgende maand zijn inmiddels ook alweer bijna op. OPLETTEN DUS HALLO, deze wil je echt niet missen, beloofd!!!! Scoor je tickets via de knop bovenin!

KIJK DAN: DE TIMETABLE!

KIJK DAN! Maandje te gaan nog en de timetable staat paraat voor jullie. Partijtje zin in dit!!!!! Waar vinden we jou?