2020-04-23T09:33:46+00:0022 april 2020|

Coronavirus update

Lieve vrienden van Ohm,

We zagen het al een beetje aankomen, maar de genadeklap werd gisteren officieel gegeven door onze MP. Het overgrote deel van festival seizoen 2020 en daarmee Ohm Festival 2020 is geannuleerd. De emoties die nu door onze lichamen gieren zijn niet te beschrijven. Verward, verdrietig, machteloos.. Maar de kogel is door de kerk. Ohm Festival 2020 vindt ook dit jaar niet plaats.

Wie had het ooit kunnen bedenken? Van extreme weersomstandigheden, naar een pandemie die de wereld in haar greep heeft. Voor het tweede jaar op rij geen zomers onderonsje op Lijm & Cultuur. Voor het tweede jaar geen Ohm Festival.

Natuurlijk staan wij als team volledig achter dit moeilijke besluit. De gezondheid en veiligheid van jullie, onze vrienden, onze familie, de artiesten, de crew en alle andere betrokkenen gaat boven alles. Dit is het moment om samen ons beste beentje voor te zetten en het virus te verslaan.

Helaas is het verplaatsen van Ohm Festival naar een nieuwe datum deze zomer geen optie. We willen jullie daarom heel graag uitnodigen voor Ohm Festival 2021, uiteraard op Lijm & Cultuur. Iedereen die een ticket heeft gekocht voor Ohm Festival 2020 (via Eventix en Ticketswap) kan zijn of haar ticket houden voor volgend jaar. Jij een festival ticket in de pocket, wij heel veel steun om deze moeilijke periode te overwinnen. Steun die we na twee afgelaste zomer edities heel goed kunnen gebruiken.

Voor de ticket kopers waarbij het houden van het ticket niet mogelijk is komt er een refund optie. Toch willen we jullie vragen dit te overwegen en samen met ons uit te kijken naar Ohm Festival 2021. Met het behouden van je ticket steun je ons en iedereen waarmee wij samenwerken. Zo kunnen we, hopelijk dit keer echt, volgend jaar sterker terugkomen.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle steun en positieve berichten die we tot nu toe hebben ontvangen. Het is hartverwarmend om te zien dat we in deze moeilijke tijd op veel begrip en geduld van onze community kunnen rekenen.

Twee zomers zonder Ohm Festival valt ons ontzettend zwaar, maar het allerbelangrijkste is nu om veilig en gezond te blijven, voor elkaar te zorgen en met een positieve blik de toekomst tegemoet te gaan.

We wensen alle getroffenen, de helden in de zorg en iedereen die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt om het virus zo snel mogelijk de baas te zijn, ontzettend veel sterkte en kracht toe.

We denken aan jullie.

Heel veel liefs,

Team Ohm

#SAVEYOURTICKET #SAVEYOURFESTIVAL