10/06/2022

Final Info, Timetable & Plattegrond

𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼
Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272
12:00 – 23:00

Deuren sluiten om 20:00

𝗪𝗼𝗼𝘃

Via de Woov Ohm Festival app kan je de timetable en de plattegrond bekijken, je eigen timetable maken, groepschats aanmaken en hierin ook nog met elkaar communiceren of je linksvoor staat. Ook sturen we via de deze app meldingen over belangrijke dingen omtrent het festival. Vet handig. Downloaden kan via woov.to/ohm2022.

𝗛𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗲𝗿

Hallo het wordt ziek lekker weer! 20 graden en heel veel zon oftewel het ideale festivalweer. Kom dus lekker vroeg zodat je de hele dag van het zonnetje kan genieten. Vergeet je niet goed in te smeren! Het meenemen van zonnebrand is toegestaan mits smeerbaar en mits de verpakking een inhoudsmaat heeft van minder dan 100ml. Iedere vorm van zonnebrandspray/spuitbus is niet toegestaan. Zorg er wel voor dat je genoeg warme kleding hebt voor als het ’s avonds afkoelt.

𝗞𝗹𝘂𝗶𝘇𝗲𝗻

Er zijn online geen kluizen meer verkrijgbaar maar deze kan je gewoon nog aanschaffen op het terrein zelf hoor. Voor alle mensen die al een kluis online hebben gekocht, je ontvangt voor het weekend een mail met je code.

𝗪𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗰𝗮𝘀𝗵

Tijdens Ohm Festival kan er enkel met pin munten worden gekocht.

𝗦𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻

Nee, zijn er niet.

𝗢𝗼𝗿𝗱𝗼𝗽𝗽𝗲𝗻

Ja, zijn er wel, verkrijgbaar bij alle barren. Dus mocht je je eigen vergeten, haal deze vooral want we weten inmiddels allemaal hoe belangrijk gehoorbescherming is.

𝗩𝗲𝗿𝘃𝗼𝗲𝗿

We raden natuurlijk altijd aan om lekker met de fiets of lopend te komen. Het wordt lekker weer en is goed voor mens en milieu. Wanneer je naar Ohm Festival wilt reizen met het OV dan raden we je aan om via station Delft te reizen. Gebruik vanaf station Delft 9292OV om de route naar Ohm Festival te plannen.

Voor meer informatie check de faq.
NOG TWEE NACHTJES SLAPEN. NIET NORMAAL VEEL ZIN IN!

.