24/11/2022

LAATSTE INFORMATIE OHM HERFSTFESTIVAL 2022

De laatste informatie voor Ohm Herfstfestival! 

Na 3 jaar wachten, mogen we dan eindelijk weer los op Ohm Herfstfestival. We hebben de laatste informatie even voor je op een rijtje gezet. Hoef je nu alleen nog maar af te tellen.

// Ohm Herfstfestival vindt plaats op Lijm & Cultuur in Delft. Het festival is van 12:00 tot 23:00. Om 20:00 sluiten de deuren.

// Kom je met het OV? Reis dan via station Delft en plan je reis vanaf daar via 9292.

// Kom je met de fiets of lopend? Daar zijn we heel blij mee! Navigeer naar Lijm & Cultuur en volg de borden vanaf daar.

// Ohm Festival is pin only. Cash wordt niet geaccepteerd. 

// De stages zijn allemaal overdekt. Tussen de areas loop je buiten, en het is herfstachtig koud dus houd jezelf warm. Laagjes zijn key!

// We hebben kluisjes! De online verkoop is gestopt, maar we hebben nog voldoende kluisjes op het terrein.

// We verkopen geen sigaretten. Roken is zoooo 2019. Rook je wel? Gooi je peuken dan weg in de prullenbak en niet op de grond.

// Bescherm je oren en neem oordoppen mee! Vergeten? No worries, we verkopen ook gehoorbescherming op het terrein.

// We werken met een hard cup recycle systeem. Betaal 0,5 munt aan de bar, voor je eerste beker of petflesje. Is je beker of flesje leeg, lever deze dan in bij de bar als je een nieuw drankje haalt, dan word je beker of petflesje gratis omgeruild voor een nieuwe beker of petflesje.
Ben je de beker zat? Dan kan je deze bij de barren tijdelijk inruilen voor een bekermunt. Wil je weer een nieuw drankje, dan ruil je je bekermunt weer in voor een beker of petflesje en hoef je dus niet opnieuw te betalen.

// WINACTIE BEKERMUNT! We willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Om dit te stimuleren, werken we met hardcups. Hierboven heb je gelezen hoe dat proces in elkaar zit.

Ga je naar huis na Ohm herfstfestival? Lever dan je laatste beker in bij de bar. Met de bekermunt die je dan terugkrijgt, kun je mooie prijzen winnen. Na het weekend maken wij de winnende nummers bekend via Facebook en Instagram.