2021-02-23T17:21:08+00:0023 februari 2021|

Nieuwe datum & start kaartverkoop

Lieve vrienden,
We hebben heel goed nieuws voor jullie. Na twee zomers geen Ohm Festival willen we alles op alles zetten om deze zomer wel samen te dansen op ons vertrouwde Lijm & Cultuur. Daarom verplaatst Ohm Festival eenmalig van juni naar september.

Open je agenda en zet ‘m in erin: 18 september, Ohm Festival 2021, natuurlijk in Delft!

Boze weergoden en een pandemie.. Na twee zomers oorverdovende stilte langs de Schie is het de hoogste tijd om weer samen te dansen, proosten en genieten van het leven. We hebben jullie zo ontzettend gemist.

Ons team is hard bezig de line-up rond te maken. Hierover heel snel meer info!

Start Kaartverkoop
Met een goede dosis hoop en positiviteit starten we aanstaande donderdag om 12:00 uur met de kaartverkoop van Ohm Festival 2021.

App, bel en waarschuw al je vrienden en zorg dat jullie donderdag klaar zitten voor de start van de kaartverkoop. Veel tickets zijn vorig jaar bewaard. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal tickets de verkoop in zullen gaan. Heb jij je ticket vorig jaar gehouden, dan is deze natuurlijk geldig voor de nieuwe datum!

Tickets zijn donderdag 25-02 12:00 uur verkrijgbaar via: deze link (klik hier)

Aanbetaling
We kunnen helaas nog geen volledige zekerheid bieden, dat maakt dat je nu slechts een aanbetaling van 50% (+ €1,75 service fee) hoeft af te rekenen.

Daarna zijn er twee opties*:

1. Het festival gaat door, je betaalt dan het restbedrag van je ticket (reguliere ticket = €37,- + service fee)
2. Het festival gaat niet door, je krijgt binnen 10 dagen de aanbetaling van 50% (ex. service fee) teruggestort.

* Een aanbetaling wordt niet gerestitueerd als het festival doorgaat. Voor de toepasselijke voorwaarden (ook voor restitutie) zie onze Algemene Bezoekersvoorwaarden.
Zien we je 18 september?