23/11/2023

DE LAATSTE INFO

Openingstijden & locatie

Ohm Herfstfestival vindt plaats op Lijm & Cultuur in Delft. Het festival is van 14.00 tot 23.00. Om 20.00 gaan de deuren dicht.

Tickets

We werken met sealed tickets. Dit zijn tickets die kort voor het festival gedownload kunnen worden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden krijg je hierover een update per e-mail.

Ticket kwijt? No worries. Die vind je gemakkelijk weer terug!

[KLIK HIER]

Bereikbaarheid

Met het OV reis je naar station Delft Campus. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar het terrein. Kom je met de fiets of lopend? Superfijn! Navigeer naar Lijm & Cultuur en volg de borden vanaf daar.

Algemene info

Ohm is pin only. Cash wordt niet geaccepteerd.

De stages zijn allemaal overdekt, maar tussen de stages loop je buiten. Zorg dus dat je je warm aankleedt, laagjes zijn key!

We hebben kluisjes. De online verkoop is gestopt, maar je kunt nog kluisjes aanschaffen op het terrein. We hebben er genoeg.

We verkopen geen sigaretten en/of vapes op het terrein. We willen je vragen je peuken weg te gooien in de prullenbakken en niet op de grond.

Je hebt maar 1 paar oren. Zorg dat je die goed beschermt en neem dus oordoppen mee. Vergeten? Geen probleem, we verkopen gehoorbescherming op het terrein.

Hard cup recycle systeem

We werken met een hard cup recycle systeem. Betaal 0,5 munt aan de bar voor je eerste beker of petflesje. Is je beker of flesje leeg, lever deze dan in bij de bar als je een nieuw drankje haalt, dan wordt je beker of petflesje gratis omgeruild voor een nieuwe beker of petflesje.

Ben je de beker zat? Dan kan je deze bij de barren tijdelijk inruilen voor een bekermunt. Wil je weer een nieuw drankje, dan ruil je je bekermunt weer in voor een beker of petflesje en hoef je dus niet opnieuw te betalen.

Winactie bekermunt

We willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Om dit te stimuleren, werken we met hardcups. Hierboven heb je gelezen hoe dat proces in elkaar zit.

Ga je naar huis na Ohm Herfstfestival? Lever dan je laatste beker in bij de bar. Met de bekermunt die je dan terugkrijgt, kun je mooie prijzen winnen. Na het weekend maken wij de winnende nummers bekend via Instagram.

Heel veel zin om al jullie knappe koppies weer te zien. DIKKE KUS EN TOT ZATERDAG!