Contact

Voor vragen of suggesties, neem contact op met ons op door een mail te sturen naar info@ohmfestival.nl of via onderstaand contactformulier.

 

  • Persaanvragen

    Dit kan door een mail te sturen naar info@ohmfestival.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier aandacht aan het festival wordt geschonken (ook voorafgaand aan het festival). We ontvangen jaarlijks zeer veel verzoeken en daarom wordt een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor het festival ontvangt.

  • Leveranciers, creatief en foodtrucks

    Ben je leverancier, een creatieve partij of foodtruck en wil je graag bijdragen aan een van onze evenementen. Mail dan zo uitgebreid mogelijk alle informatie naar info@ohmfestival.nl. Mochten we je diensten kunnen gebruiken nemen we zeker contact met je op.

  • Werk, stage, ambassadeurs en vrijwilligers

    Zoek je werk (vrijwillig of betaald), wil je stage lopen of ambassadeur worden en denk je dat je iets toe kan voegen aan ons bedrijf of zoek je werk in de uitvoer van evenementen neem dan contact op met info@ohmfestival.nl.

Tickets