Info

Algemeen

 • Waar vindt Ohm plaats?

  Ohm vindt plaats op Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg 272 in Delft.

 • Wanneer vindt Ohm Herfstfestival plaats?

  Ohm vindt plaats op 30 november 2024 van 14.00 tot 23.00.

 • Mag ik tussendoor het terrein verlaten en weer terugkomen?

  Nee, dit is niet mogelijk, na het verlaten van het terrein kun je alleen nog naar binnen op vertoon van een nieuw, nog niet gescand ticket.

 • Vanaf welke leeftijd mag ik het festival bezoeken?

  Om het festival te mogen bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Daarnaast kan er om je legitimatie gevraagd worden. Als je die niet kan tonen, kun je het festival helaas niet bezoeken.

 • Kan ik met pin en/of contant betalen?

  Ja, tijdens het festival kan je bij de kassa’s en automaten op het terrein munten halen. Deze munten kan je bij de bar en foodtrucks inwisselen tegen consumpties.

 • Lockers

  Ja, er zijn lockers te huur. De lockers zijn oneindig vaak te openen en sluiten. Je kan zowel van tevoren online, als tijdens het festival aan de lockerbalie, een locker huren. We adviseren je van tevoren, online een locker te huren, dan hoef je op het festival niet te wachten en in de rij te staan. Het gebruik van een locker is op eigen risico.

 • Zero tolerance policy

  We hanteren een zero tolerance policy. Zowel soft- als harddrugs zijn dus niet toegestaan.

Ticket info

 • Wanneer kan ik tickets kopen?

  De kaartverkoop start vrijdag 5 juli om 12:00.

 • Waar kan ik tickets kopen?

  Je kunt tickets voor Ohm aanschaffen via onze website en via TicketSwap. Via andere platforms kunnen wij de echtheid van jouw tickets niet garanderen.

 • Kan ik mijn ticket via mijn telefoon laten scannen?

  Graag zelfs, zet hiervoor alleen wel de helderheid van het scherm op 100% en houd je telefoon paraat.

 • Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

  Kan gebeuren natuurlijk, kijk eerst even goed in de inbox en/of spambox van je mail. Kan je hem echt niet vinden, zoek dan je ordernummer dat vermeld staat op de afschrijving van je betaling. Met het ordernummer kan je HIER je tickets bij Eventix terugvinden!

 • Hoe werkt het als je een locker hebt gekocht?

  Wanneer je online, in onze ticketshop een locker hebt gehuurd krijg je op de dag voor het festival, voor 19.00 uur een mail met daarin je locker nummer en de pincode van de locker. Je hoeft dan op het festival dus niet meer langs de lockerbalie, je kan direct jouw locker opzoeken en gebruiken. Heb je geen locker nummer en code ontvangen neem dan contact op met Lockerbox via tickets@lockerbox.nl of meld je op het festival bij de servicebalie van Lockerbox met je aankoopbewijs.

Gevonden voorwerpen

 • Ik heb iets in mijn locker laten liggen, wat nu?

  Spullen die in de lockers zijn blijven liggen worden door het bedrijf achter de lockers (Lockerbox) meegenomen. Ben je iets vergeten? Vul dan het lost & found formulier in op de website van Lockerbox. Zij zullen dan contact met je opnemen.

 • Ik ben iets kwijtgeraakt op het terrein, wat nu?

  Ben je met minder spullen naar huis gegaan dan dat je had meegenomen?

  Vervelend dat je iets kwijt bent geraakt! De gevonden voorwerpen liggen op ons kantoor in Utrecht. Mail met een omschrijving van je verloren item naar marketing@elevation-events.com en we laten je zo snel mogelijk weten of we jouw item hebben gevonden.

Hulp nodig?

 • Hoe zit het met de toegankelijkheid?

  De organisatie doet zijn uiterste best om te zorgen dat het festival voor iedereen te bezoeken is. De begaande paden zijn allemaal verhard. Echter zijn niet alle overgangen naad- en drempelloos. Aan het water is een grasstrook die, mede afhankelijk van het weer, niet altijd voor iedereen even goed toegankelijk is. Er zijn speciale voorzieningen, zoals een verbrede ingang en een invalide toilet, beschikbaar. Twijfel je toch of het in jouw specifieke geval mogelijk is om op het mee te feesten, stuur dan een mailtje naar info@ohmfestival.nl, dan kijken we samen hoe we het mogelijk kunnen maken.

 • Is er EHBO op Ohm aanwezig?

  Ja, er is een volledig ingerichte EHBO voorziening aanwezig. Hier zijn medische specialisten aanwezig die normaal gesproken in de ziekenhuizen werken. De aanwezige voorzieningen zijn grotendeels hetzelfde als die op een spoedeisende hulp aanwezig zijn. Mocht er dus iets gebeuren, ben je in goede handen. Tevens hebben ze op de EHBO-post de nodige medicijnen en basisbenodigdheden zoals paracetamol en pleisters.

 • Is er een mogelijkheid om ergens op Ohm te kolven?

  Ja, je kan voor het kolven, over het algemeen, even tijdelijk gebruik maken van één van de ruimtes bij de EHBO. Je kan je hiervoor gewoon melden bij de EHBO, je hoeft dit niet van tevoren aan te geven. Mocht het onverhoopt erg druk zijn bij de EHBO kan het zijn dat je even moet wachten of dat je een alternatieve plek aangewezen krijgt. Bij de EHBO is tevens een koelkast aanwezig waar producten tijdelijk bewaard kunnen worden.

 • Ik gebruik medicijnen of iets anders voor medische doeleinden, mag ik dit meenemen?

  Ja, dit is mogelijk, zorg dan wel dat je in het bezit bent van een doktersverklaring en/of een medicijnenpaspoort en dat je deze bij de ingang kunt tonen. Daarnaast is het belangrijk dat het duidelijk is welke medicijnen je bij je draagt. Meld dat je medicijnen bij je hebt bij de visitatie, dan wordt er samen met een medisch specialist gekeken of de medicijnen mee naar binnen mogen. Heb je iets voor medische doeleinden dat gekoeld moet blijven of dusdanig groot is dat je dit niet bij je kan dragen of in een locker kan bewaren, dan is het over het algemeen mogelijk om dit bij de EHBO, eventueel in een koeling, in bewaring achter te laten. Meld dit dan wel van tevoren aan via info@ohmfestival.nl. Geef ook dit, voordat de visitatie begint, aan bij de beveiliging. Dan wordt er samen met de medisch specialist gekeken of het mee naar binnen mag.

 • Ik heb een speciaal dieet, kan ik daarom zelf eten meenemen?

  Alleen in uitzonderlijke gevallen is dit mogelijk. Dit moet dan wel gaan om een dieet om medische redenen en je moet hiervoor in het bezit zijn van een doktersverklaring. Tevens moet er duidelijk zijn, dat voedsel passend binnen het dieet niet op het festival verkrijgbaar is. Twijfel je, neem dan contact op met info@ohmfestival.nl.

 • Ik ben zwanger, is het verstandig om naar het festival te komen?

  Indien je zwanger bent is het je eigen verantwoordelijkheid en afweging of je het festival wil bezoeken. Uit onderzoeken is bekend dat alcohol en hard geluid schadelijk kunnen zijn voor ongeboren kinderen. Overleg eventueel met je huisarts of verloskundige wat verstandig is.

Food en non-food

Tickets